Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΜΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Θα το πω. Θα μιλήσω. Καθαρά & ξάστερα. Για πρώτη φορά!

Ένα μαράζι έχω κι εγώ στη καρδιά και θα σας το πω τελικάααααα (τραγουδιστί 🎼🎼🎤)
😢Γιατί με αντιπαθείτε τόσο?
😢Γιατί με αποκαλείτε ΤσαγκαροΔευτέρα? Σας ζήτησα ποτέ εγώ να φτιάξετε κανένα παπούτσι? Πεδιλάκι? Μποτάκι? Σανδαλάκι?
😢Γιατί όταν ξημερώνει Κυριακή (εκτός του ότι και μόνο που προφέρετε τη λέξη Κυριακή, λιώνει το στόμα σας από σιρόπι) έχετε ένα χαμόγελο Ν Α 🤩🤩🤩🤩 κι όταν το απόγευμα θυμάστε την κατακαημένη Δευτέρα που ακολουθεί το βλέμμα σας σταδιακά σκοτεινιάζει? Μέχρι το βράδυ, έχετε γίνει ΜΠΛΕ από τη θλίψη. Βαθύ μπλε. Κάπως έτσι δηλαδή 😱😱😱

Σάμπως ζήτησα εγώ να είμαι πρώτη πρώτη? Σάμπως με ρώτησε κανείς?
Μου ανακοίνωσαν απλώς την πρωτιά (το ομολογώ χάρηκα τα μάλα, χοροπηδούσα από τη χαρά μου 2 μέρες ολόκληρες Τρίτη & Τετάρτη!!! ) όμως πολύ γρήγορα η χαρά μου μετατράπηκε σε λύπη. Εξαιτίας σας!

Παίρνω κι εγώ λοιπόν το θάρρος να απολογηθώ. Να εξομολογηθώ για πρώτη φορά τον πόνο μου εδώ σε αυτόν τον τοοοοοοοσο χαρούμενο & τοοοοοοοοοσο αισιόδοξο τόπο, όπου απ’ ότι άκουσα εδώ πέρα happiness happens… καθημερινά. Δράττομαι της ευκαιρίας λοιπόν να σας εξομολογηθώ κάποιους από τους λόγους που θα έπρεπε να με συμπαθήσετε τουλάχιστον. Καλέ τι να με συμπαθήσετε, να με αγαπήσετε. Τι να με αγαπήσετε, να με λατρέψετε πρέπει!!!

📌Ξεκινάω από το προφανές! Είμαι πρώτη!!! The number ONE. Noύμερο 1 🥇🥇🥇
Κάτι πρέπει να μετράει μέσα σας βρε παιδιά η πρωτιά! Λυπηθείτε με! Όπως εσείς θέλετε να είστε πάντα πρώτοι, έτσι θέλω κι εγώ! Και υπερηφανεύομαι για αυτό, όποτε πληζ πληζ πληζ μην μου το χαλάτε… Χαρείτε μαζί μου μια ΔΕΥΤΕΡΑ!

📌Κι από Δευτέρα ΟΧΙ ΔΙΑΙΤΑ!
Καλά το πιστέψατε? Αυτός είναι ένας καλά οργανωμένος ΜΥΘΟΣ του Σαββατοκύριακου που συνεχώς ψάχνει τρόπους να με συκοφαντεί δολερά! ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΑ ποτέ εγώ να κάνετε δίαιτα από Δευτέρα? Σας ζήτησα εγώ ποτέ να τρέξετε και να κατακλύσετε τα γυμναστήρια πουρνό πουρνό? Βεβαίως είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να προσέξετε λίγο τη διατροφή σας και να ράψετε λιγουλάκι το στοματάκι σας μετά το ξεφάντωμα/ ξεκοίλιασμα που ρίξατε το Σαββατοκύριακο (προς θεού δεν κατηγορώ εσάς, εκείνο το διαβολικό Σαββατοκύριακο κατηγορώ, πιστέψτε με). Λίγη εγκράτεια όμως δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

📌Γιατί ΤσαγκαροΔευτέρα παρακαλώ?
Χάθηκε κάτι πιο εύηχο? Κάτι πιο λυρικό, πιο ποιητικό? Με πιο όμορφους συνειρμούς?
Κάτι που να λέγεται και να ακούγεται καλύτερα?

☀️ΗλιοΔευτέρα
🍒ΚερασοΔευτέρα
👑ΠριγκιποΔευτέρα
🍺ΜπυροΔευτέρα (καλά αυτό θα σας ξετρέλαινε!!)
🤪ΤρελοΔευτέρα …

Θα μπορούσα να συνεχίσω, αλλά δεν θέλω να σας κουράσω τώρα που φταίξαμε ατμόσφαιρα … το πιάσατε πάντως το νόημα!

📌Η ΑΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ… για να μην ξεχνιόμαστε
Βρε τόσα τριήμερο σας έχω stand by? Καθαρά Δευτέρα, Αγίου Πνεύματος, Μεγάλη Δευτέρα. Εντάξει το τελευταίο δεν είναι αργία για τους εργαζόμενους, αλλά σκεφτείτε τα παιδιά σας! Μη σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας, μονοφαγάδες! Τρελαίνονται τα πιτσιρίκια, όταν έρχομαι. Η καλύτερη Δευτέρα της χρόνιας με αποκαλούν… Any credits for that?

📌Ημέρα σκληρής δουλειάς, οργάνωσης και περισυλλογής!
Εεεεεε κάποια μέρα μέσα στη βδομάδα θα επέτρεπε να είναι, έτσι δεν νομίζετε ?
Άντε να μην ανοίξω το στόμα μου γιατί πολύ & πολλοί λουφάρετε τελευταία. Μια έχει ήλιο στην Ελλάδα και ξεμυαλίζεστε, αφήνετε τα γραφεία και τρέχετε στις παραλίες… Μια μπήκε η Άνοιξη και μου αρχίζετε τα ζουζουνίσματα (και είναι πολλά πανάθεμά τα στον εργασιακό χώρο). Μια κάνει πολύ κρύο και δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε. Βρίσκετε απίθανες ιστορίες για να τα φορτώσετε όλα στον κόκορα 🐓🐓🐓🐓 κανονικά. Δείτε το αλλιώς! Σκεφτείτε το! Είμαι μια πρώτης τάξεως ημέρα για οργάνωση και περισυλλογή. Ωραιότατη ημέρα για να ανασκουμπωθείτε, να οργανώσετε το πρόγραμμμα όλης της εβδομάδας, να ορίσετε τα ραντεβού σας, να σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε ή τι να αποφύγετε. Ποια άλλη μέρα σας τα προσφέρει αυτά βρε κουτά? Να ξέρετε. Στον απόηχο του Σαββατοκύριακου παίρνονται οι πιο σοφές αποφάσεις… Πσσσσσσσσς τι είπα τώρα η άτιμη. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ!!! Any credits for that, too?

Bottom line.
Σκεφτείτε πόσες Δευτέρες θα ζήσετε στη ζωή σας.
Αξίζει να τις περάσετε κακομούτσουνοι & κακοδιάθετοι?
Ναι υπάρχει φόρτο εργασίας και κούρασης.
Ναι υπάρχει κίνηση & φασαρία.
Αλλά υπάρχει & χρόνος για ζωή. Ζήστε τη λοιπόν χωρίς να παραπονιέστε.
Εξάλλου μια μέρα είναι… θα περάσει.

 

Happiness Happens… όταν είναι Δευτέρα και είμαι happy!