Άσπα Τσαμαδή & Love, mom

Η νέα σου καθημερινή συνήθεια!

Ήθος. Το πρώτο πράγμα που πρόσεξα πάνω της. Αν το καλοσκεφτείς, είναι λίγο δύσκολο αυτό. Γιατί αποτελεί εσωτερικό χάρισμα. Συνήθως την πρώτη εντύπωση κερδίζει κάτι απέξω, από την εμφάνιση. Και στην εμφάνιση τα έχει όλα σωστά. Ψιλόλιγνη σιλουέτα ως μια κλασική απόφοιτος γυμναστικής Ακαδημίας, ζεστό χαμόγελο και υπέροχα μαύρα, αληθινά μάτια. Όμως και πάλι εγώ θα μείνω στα εσωτερικά της χαρίσματα. Γιατί αυτά σε κερδίζουν και μάλιστα ΑΜΕΣΩΣ. Ήθος, σοβαρότητα, εμπιστοσύνη. Όποιος γνωρίζει την Άσπα Τσαμαδή προσωπικά ή έστω και μέσα από τη διαδικτυακή της δράση, είμαι απολύτως σίγουρη ότι συμφωνεί 1000%.

Την Άσπα τη συνάντησα επαγγελματικά. Εγώ τότε στα δικά μου διαδικτυακά ξεκινήματα, εκείνη blogger ήδη από το 2008 με τα πολύ επιτυχημένα AspaOnline.gr  AspaTsamadi.com και με το -σχετικά – νέο της εγχείρημα Love, mom. Ένα μηνιαίο online club για μαμάδες παιδιών 4-12 χρονών, που ομορφαίνει την καθημερινή ζωή με τα παιδιά και να τη γεμίζει με υπέροχες αναμνήσεις!

 

Η ίδια είναι υπερήφανη μαμά δυο υπέροχων κοριτσιών, που όταν ξεκίνησε το blogging ήταν 3,5 και 5,5 χρόνων, ενώ τώρα τις καμαρώνει 15 και 17 χρονών αντίστοιχα! Οπότε καταλαβαίνετε τη μεγάλη εμπειρία που κουβαλάει στο θέμα της μητρότητας. Εάν τη ρωτήσεις τι της αρέσει να κάνει περισσότερο από όλα, εκτός φυσικά από το να περνάει χρόνο με τα δυο της κορίτσια, θα απαντήσει: «Να δημιουργώ αναμνήσεις». Κάπως έτσι εξάλλου δημιούργησε το AspaOnline.gr για να καταγράφει κομμάτια της ζωής της σαν ημερολόγιο, κομμάτια στα οποία οι κόρες της, αλλά και η ίδια, να μπορούν να ανατρέχουν οποία στιγμή το θελήσουν. Αυτός όμως ήταν ο πρωταρχικός της στόχος και για το Love, mom που δημιούργησε στη συνέχεια και διαφαίνεται περίτρανα στο εισαγωγικό κείμενο που υπογράφει η ίδια η Άσπα…

«Η επιθυμία μου να «δημιουργώ αναμνήσεις» ήταν από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει ως μαμά.  

Γιατί γέμισαν την παιδική ηλικία των παιδιών με χαρά, χρώμα και μαγεία. (Ακόμα σκουπίζω πατημασιές Άγιου Βασίλη και χρυσόσκονη που άφηνε η νεράιδα των δοντιών στα παιδικά, αλλά άξιζε!) 

 Οι δύσκολες στιγμές και τα προβλήματα δεν έλειψαν από το σπίτι μας (όπως δεν λείπουν άλλωστε από καμία οικογένεια) παρ’ όλα αυτά οι όμορφες αναμνήσεις, οι οικογενειακές μας παραδόσεις, ο τρόπος που κάναμε τα πράγματα, είναι το πιο σημαντικό δώρο που θα κληρονομήσουν τα παιδιά μου από την παιδική τους ηλικία.

 Motto μου είναι «Η ζωή είναι πιο διασκεδαστική όταν τη μοιράζεσαι». 

Το Love, Mom θα κάνει τη ζωή με τα παιδιά ακόμα πιο διασκεδαστική! 

 

Όταν μου ζήτησε λοιπόν να συμμετάσχω σε αυτό το υπέροχο ταξίδι που λέγεται Love, mom η χαρά που ένιωσα ήταν απερίγραπτη. Γιατί καταρχήν ήταν ένας άνθρωπος που μπορούσα να συνεργαστώ πολύ εύκολα και κατά δεύτερον γιατί πάνω στο θέμα της μητρότητας έχουμε την ίδια ακριβώς οπτική και φιλοσοφία. Ως μαμάδες θέλουμε να δημιουργούμε όμορφες αναμνήσεις στα δικά μας παιδιά και μετά να παρακινούμε και να εμπνέουμε κι άλλες μαμάδες να κάνουν το ίδιο. Γιατί μόνο μια αίσθηση είναι τα παιδικά χρόνια και περνάνε σαν νερό, όποτε ας φροντίσουμε να είναι ευχάριστη, πολύχρωμη, χαρούμενη, χαμογελαστή και λαμπερή για τα υπέροχα παιδιά μας. Γιατί το αξίζουν!

 

Ως μέλη του Love, Mom έχετε πρόσβαση στο νέο υλικό που ανεβαίνει αυτόματα κάθε μήνα στην online πλατφόρμα, μέσα από το οποίο μπορείτε:

  • να βρίσκετε ιδέες για διασκεδαστικές δραστηριότητες και παιχνίδια
  • να οργανώσετε το χρόνο σας ώστε να σταματήσετε να νιώθετε πελαγωμένη
  • να βρίσκετε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα
  • να ενδυναμώσετε τη σχέση σας με τα παιδιά μέσα από απλές καθημερινές δραστηριότητες
  • να βελτιώσετε τη σχέση σας με τον εαυτό σας (γιατί όταν η μαμά είναι χαρούμενη, όλοι είναι χαρούμενοι)
  • να δημιουργήσετε τις δικές σας οικογενειακές παραδόσεις
  • να ανταλλάσσετε ιδέες με άλλες μαμάδες σαν κι εσάς
  • και άλλα πολλά!

 

Το μόνο που μπορούμε να σας υποσχεθούμε είναι ότι πάντα θα υπάρχει κάτι νέο για να ανακαλύψετε και να εμπνευστείτε!

Παράλληλα γίνεστε μέλος της υπέροχης κοινότητας του Love, Mom στο FACEBOOK για ιδέες, έμπνευση και υποστήριξη.

Κάθε μήνα επικεντρωνόμαστε σε κάτι διαφορετικό, κάτι φρέσκο έτσι ώστε να βελτιωνόμαστε σε διάφορους τομείς της καθημερινής μας ζωής ως μαμάδες. Συναντιόμαστε κιόλας, γνωριζόμαστε, κάνουμε κοινές δράσεις, γιατί το «μοιράζεστε» είναι καλύτερο και πιο ουσιαστικό, όταν γίνεται και δια ζώσης!!!

Ενδεικτικά, κάποιες από τις θεματικές ενότητες που έχουμε ήδη ασχοληθεί:

 

✔️Δημιουργία των δικών μας οικογενειακών παραδόσεων

✔️Ενίσχυση της αυτοεκτίμησης των παιδιών

✔️Τεχνολογία & internet

✔️Ενδυνάμωση αδελφικών σχέσεων

✔️Ανάπτυξη καλοσύνης, ευγένειας, ευγνωμοσύνης

✔️Σχολική ζωή και μελέτη

✔️Διαχείριση χρόνου

 

Χαρίστε στα παιδιά σας το δώρο μιας αξέχαστης παιδικής ηλικίας. Γίνετε μέλη του Love, mom σήμερα. Οι εγγραφές για το online club γίνονται σε συγκεκριμένες περιόδους μέσα στο χρόνο. Μετά την περίοδο εγγραφών, οι πόρτες κλείνουν για την έναρξη του προγράμματος και την υποστήριξη των μελών. Οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές ως τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 τα μεσάνυχτα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ Love, mom εδώ 👉❤

 

Happiness happens όταν δημιουργείς όμορφες αναμνήσεις για εσένα και τα παιδιά σου