ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΝΝΑ

Με λένε Άννα και είμαι καλά! Όχι πάντα, όχι κάθε μέρα αλλά το παλεύω, πιστέψτε με! Ζω, αναπνέω και χαμογελάω no mater what ακόμα και τη στιγμή που η ζωή με γονατίζει.
Αγαπάω με πάθος και δίνομαι σφόδρα (γαμώτο!) Πιστεύω στους ανθρώπους και στην ανθρωπιά που φωλιάζει μέσα τους. Μιλάω δυνατά & γελάω δυνατότερα. Κάνω παλαβομάρες, καραγκιοζιλίκια κυριολεκτικά ζω γι αυτά… αλίμονο αν πάρουμε τη ζωή στα σοβαρά. Ψάχνω πάντα τη φωτεινή ηλιαχτίδα, ξορκίζω τις φοβίες μου με φως.

Ενθουσιάζομαι όταν βλέπω ουράνιο τόξο. Χώνω πάντα τα χέρια μου στο σακί με τα φασόλια… και τα πόδια μου στην άμμο. Λατρεύω τη θάλασσα και το νερό. Δεν ζω μακρυά από κανένα από αυτά.

Είμαι παιδί του ανοιξιάτικου ήλιου. Θέλω να τον αισθάνομαι πάνω στο δέρμα μου να χαϊδεύει απαλά τα μαλλιά μου … να ζεσταίνει την πλάτη μου.
Δηλώνω ηθοποιός (έστω και ερασιτέχνης) και αρνούμαι να αφήσω το σανίδι όσο ζω.
Πιστεύω στο φλερτ, τον έρωτα, την αγάπη… το μαγευτικό αλισβερίσι ενέργειας, πόθου, υγρών και λαγνείας που δονεί το κορμί σύσσωμο, που κάνει την καρδιά να φτερουγίζει, που μας αφήνει απόλυτα εκτεθημένους, ευαίσθητους, απογυμνωμένους… Μακάριος οποίος το έχει νοιώσει έστω και μια φορά στη ζωή του.

Και γελάω… γελάω πολύ, γελάω δυνατά, γελάω με την ψυχή μου… ξεκαρδίζομαι!
Άραγε θα καταφέρω να παρασύρω κι εσάς?

6+1 ερωτήσεις για το
🌸Happiness happens

Τι θέλω να πετύχω μέσα από το happiness happens ?

Να γελάνε περισσότεροι. Να δουν την ομορφιά μέσα στην ασχήμια. Την καλοσύνη μέσα στη σαπίλα. Την ευγένεια μέσα στο οχετό. Να κοιτάξει έστω κι ένας από το μικρό αυτό πρισμα που βλέπω εγώ τη ζωή. Έστω κι ένας να κάνει παλαβομάρες στο σπίτι, το γραφείο, το σχολείο. Χωρίς λόγο. Χωρίς καμία αφορμή. Απλώς, γιατί έτσι νιώθει.

Αν υπάρχει ευτυχία?
Όχι βέβαια… δεν υπάρχει ευτυχία ως μια παρατεταμένη συνθήκη ζωής. Συμφωνώ και επαυξάνω σε αυτό. Αλλά και τι με αυτό… θα παραιτηθούμε? Θα σταματήσουμε να ζούμε, να νιώθουμε, να συγκινούμαστε? Αν νεκρώσεις συναισθηματικά, πέθανες. Αυτός είναι ο αληθινός θάνατος. Ο αιώνιος! Ο άλλος είναι απλά παροδικός, εφήμερος. Συμβαίνει μόνο στο σώμα, ενώ το πνεύμα μένει και γελάει βροντερά, ξεκαρδίζεται στον αιώνα τον άπαντα!

Όποτε τι θα κάνουμε εδώ στο Happiness happens?

🥊θα σας λέω παλαβομάρες
🥊θα σας διηγούμαι ιστορίες για να γελάμε μέχρι δακρύων
🥊θα κλαίμε (πιστέψτε με θα πέσει πολύ κλάμα) αλλά θα κάνουμε όμορφα μάτια από το κλάμα
🥊θα μοιραζόμαστε τις στιγμές, όχι απαραίτητα τις ευτυχισμένες, αλλά όλες τις στιγμές
🥊θα μαθαίνουμε καινούργια πράγματα παρέα
🥊θα ταξιδεύουμε, θα ερωτευόμαστε, θα πειραματιζομαστε. Γιατί πώς θα είμαστε ευτυχισμένοι αν δεν θρέφουμε πρώτα από όλα το μυαλό μας
🥊θα αντιμετωπίζουμε τα 🐼🐼🐼 αλλά πάντα από τη θετική και φανταστικοπολυχρωμοχαρουμενοσουπερουαου ευτυχισμένη πλευρά της ζωής!!!

Αυτό πες το δυνατά γιατί θα είναι το σλόγκαν μας!

Εσύ μπορείς να συμμετέχεις σε όλο αυτό?

Μα και φυσικά μπορείς αυτό είναι το νόημα…
🌸Να λέμε τις ιστορίες μαζί, όχι απαραίτητα τις χαρούμενες ιστορίες, αλλά μαζί θα βρίσκουμε τη χαρά μέσα σε αυτές

🌸Να μοιραζόμαστε εμπειρίες, γνώσεις, πληροφορίες, για τη ζωή, την καθημερινότητα, τον κόσμο

🌸Να μοιραζόμαστε συναισθήματα, εμπειρίες, ταξίδια, γεύσεις, εικόνες, όλα όσα ζήσαμε και θέλουμε να τα πούμε και σε άλλους

Μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου αννα?

Μα και φυσικά μπορείς!
⚡️Να διαφωνήσεις ⚡️Να σχολιάσεις ⚡️Να επιχειρηματολογήσεις ⚡️Να έχεις ένσταση
Πάντα όμως με τακτ και εύσχημο τρόπο ⚡️Να κρίνεις όχι να κατακρίνεις ⚡️Να διαφωνήσεις όχι να βρίσεις ⚡️Να σχολιάσεις με εύληπτο τρόπο

Που θα μας πάει αυτό το ταξίδι ξέρεις?
Όχι δεν ξέρω …
Το μόνο που ξέρω είναι ότι αγαπώ τα παιδιά μου, θέλω να βρίσκομαι πάνω στο σανίδι, αγαπάω να με αγαπούν και αναπνέω…
Όλα τα αλλά τα βρίσκω στη πορεία…

Ευτυχία υπάρχει τελικά?

Υπάρχουν ευτυχισμένες στιγμές! Και για αυτές αξίζει να ζεις χίλιες ζωές!
Δεν μπορεί θα το έχετε αισθανθεί αυτό κάποια στίγμα, έτσι δεν είναι ?

Θέλω να σπείρω τον σπόρο… Γιατί ξέρεις αν μπει ο σπόρος, θα ανθίσει. Αν αρχίσεις να βλέπεις το φως, θα βρεις τον δρόμο. Αν αρχίσεις να γελάς στο τέλος θα ξεκαρδιστεις. Αν βλέπεις πολύχρωμα κάποια στιγμή θα δεις και το ουράνιο τόξο…

Happiness happens
όταν όσο υπάρχουν άνθρωποι
ζουν ευτυχισμένα !