Η αγορά του καλοκαιριού !!!

Κάθε καλοκαίρι κάνω μια αγορά 🛍που με ενθουσιάζει τοοοοοοοοσο πολύ και την ξεσκίζω, φορώντας τη συνέχεια 🎉🎉. Ποτέ δεν ξεκινάω λέγοντας: «Σήμερα θα κάνω την αγορά του καλοκαιριού».

Απλώς, τριγυρνάω στα σοκάκια ενός νησιού, στους πλακόστρωτους δρόμους της πόλης, σε εναλλακτικά μαγαζάκια down town ή σε πάγκους παραθαλάσσιων πλανόδιων και εκείνο εμφανίζεται αναπάντεχα μπροστά μου φωνάζοντας «Εδώ… εδώ είμαι Άννα και σου φωνάζω…»

Όχι δεν το ακούω… Δεν χρειάζεται να το ακούσω. Μόλις απλώνω τα μάτια μου πάνω του το καταλαβαίνω, το νιώθω ενστικτωδώς μέσα μου ότι this is the one!!! 🎉🎊🎉🎊🤩🤩 Βρήκα την αγορά για το φετινό καλοκαίρι (πυροτεχνήματα ολούθε 🎆🎆🎆🎆🎇🎇🎇🎇).

Και μετά το ξεσκίζω… το φοράω συνέχεια και παντού από την παραλία ως το bar και από το σορτς μέχρι την τουαλέτα (όχι δεν έχω τουαλέτα, την κανονική εννοώ 🤪🤪🤪😝😝😝😂😂)

Τι έχει υπάρξει / μπορεί να θεωρηθεί ως τώρα αγορά του καλοκαιριού…

Read more

Άγιος Νικόλαος: O Agios fairy tale!

Όχι δεν το περίμενα αυτό που αντίκρισα…

Μου είχαν πει να επισκεφτώ τον Άγιο Νικόλαο. Μου είχαν πει, πως αν ποτέ ο δρόμος μου με έβγαζε προς τα εκεί να πάω οπωσδήποτε. Αλλά ποτέ κανείς δεν με προετοίμασε για την ομορφιά του τοπίου. Για το παραμυθένιο σκηνικό που ανοίχτηκε ξαφνικά μπροστά μου. Για την γαλήνη που κυρίευσε την ψυχή μου μέχρι το τελευταίο της κύτταρο. Για την αρμονία των χρωμάτων και των μυρωδιών που ημερέψει το μάτι, το αυτί αλλά και τις πέντε αισθήσεις μου μονομιάς.

📌Άγιε Νικόλαε, που βρισκόσουν κρυμμένος τόσο καιρό ?
📌Στη Νάουσα, μου απάντησε γλυκά…

Read more

📌Ναι έχει πολύ ωραίο φαγητό.
Ελληνική κουζίνα με διάχυτο comfort χαρακτήρα και λίγες γκουρμέ πινελιές. Όχι αυτά τα ψευτο-γκουρμεδιάρικα αλλά αληθινό, νόστιμο, ελληνικό φαγητό με την υπογραφή του σεφ Βασίλη Αλβανίδη.

📌Ναι έχει καταπληκτική αυλή.
Και το μέσα του το χειμώνα είναι πολύ προσεγμένο, αλλά η αυλή του είναι το σήμα κατατεθέν του, ένα από τα στολίδια των Βόρειων Προαστείων.

📌Ναι έχει πολύ ωραία διακόσμηση & all-day διάθεση.
Mix & match αισθητική με καθηλωτικά έθνικ πορτρέτα στους τοίχους και κίτρινα ποδήλατα παντού.

📌Ναι θα βρεις τον Μπρους Λι εκεί.
Και την Ούμα Θέρμαν και πολλούς ακόμα διάσημους να κοσμούν τις γωνιές & τις πόρτες του.

📌Ναι είναι ένα από τα ωραιότερα All-day Cafe Restaurant Bar στην καρδιά του Κεφαλαρίου.

Αλλά εμείς πάμε και ξαναπάμε στην οδό Χαριλάου Τρικούπη & Κρήτης 27 στην Κηφισιά στο αγαπημένο μας Yellow για

💥το ένα και μοναδικό
💥το ανεπανάληπτο
💥το πρωτότυπο
💥το πραγματικά αξέχαστο
💥το απίστευτα δροσιστικό
💥το συγκλονιστικά πεντανόστιμο

Read more